Choď na obsah Choď na menu
 


Viničky 2013

 

img00172.jpg

 Každý usporiadateľ súťaže si želá,  aby sa práve na tú jeho nezabudlo.  Spomienky na tretie kolo, ktoré  sa konalo na Zemianskom Vrbovku -    Viničkách, v nás ostanú dosť  dlho.  Počasie sa od obeda zbúrilo  proti  organizátorom. Spomienky na  súťaž,  kde  sa bežalo po močiari,  kde vám  bolo po  pár minútach  jedno či ste od  blata alebo  mokrý,  ... Na začiatku sa  rokovalo či sa  bude počítať do ligy.  Názory sa  nezhodovali, no nakoniec  prehovoril  predseda, ktorý zhodnotil,  že nie sme len  baletky v elasťákoch a potlačených  tričkách a teda sa súťaž bude riadne  počítať do ligy.

 Súťaž odštartovali domáci, ktorý latku  nastavili na 14,88s.  img00070.jpg

Čo na počasie a  terén nebolo
vôbec zlé. Tento čas sa  podarilo pokoriť iba Krupine, ktorý svoj  útok
predviedli za 14,28s. Naši páni
si po  menších chybičkách na saní
zapísali  16,52s. a siedme miesto. Ženy nemali až  také šťastie. Čas bol síce pekný, ale  nezapojené savice pre nás znamenali D.  Vzhľadom na počasie, ktoré neutíchalo,  dokončili všetky družstvá. V ženskej  kategórii
bolo päť družstiev z toho tri D. V  mužskej kategórii 18 družstiev a iba jedno D. Po odbehnutí našich útokov sme
sa rýchlo zbalili a šli si MDD užívať do tepla domova ku ohníčku. Táto súťaž asi nebude tak skoro prekonaná, v čo potajomky aj dúfam, pretože to vôbec nebola zábava. Najzaujímavejší moment súťaže bolo pre divákov ťahanie zapadnutých áut traktorom. 

Výsledky

Fotogaléria

Video muži

Video ženy