Choď na obsah Choď na menu
 


Vieska nad Žitavou 2011

 

Týždeň po Štefultove nás čakalo ďalšie kolo THHL. Tento krát sme sa všetci presunuli do Viesky nad Žitavou. Ženské A čko nebolo kompletné a zaskočila nám Paulínka z Béčka na rozdeľovač.

397123055.jpg

 Po dlhšom čakaní prišiel na

 rad nástup všetkých družstiev.  Ako prvý súťaž samozrejme otvorili domáci muži, ktorý boli podporovaný veľkým funklubom. Chalpi svoj útok zvládli za 24,36s. Ako obvykle štvorka patrila nám. Avšak nepriniesla nám vôbec šťastie. V prvom útoku boli menšie problémy na rozdeľovači a svoj útok sme ukončili za 20,82s. Naši chlapci mali na ľavom prúde požičaného Mareka z Drženíc, ktorý sa nestihol ani poriadne vydýchať medzi útokmi. Chalani mali krásne rozbehnutý útok, no zaváhanie na pravom prúde zapríčinilo čas 22,03s. Ku koncu prvého kola nám všetkým spravil menší šok fekál s ktorého sa čerpala voda. Pukanie a... zrazu sa odlomilo celé viko. Zaplavilo mašiny, hadice, ľudí,... a nakoniec sa tam plavili aj loďky. Po odprataní vody sa dokončilo prvé kolo. V druhom kole sa nám nezadarilo. A tak sme po menších chybyčkách zlepšili svoj

397123328.jpg

 

čas na 20,73s. a skončili sme na 6.mieste. No ale to by nebolo ono, keby sa nám vo Vieske darilo. Našťastie muži si opravili svoj čas. Po krásnom útoku sa časomiera zastavila na 15,93s. a skončili tak na 12. mieste. Po týchto výkonoch sme sa ani dlho nezdržali a šli sme si domov oddýchnuť. 

Foto TU!

Video TU!

Výsledky TU!