Choď na obsah Choď na menu
 


Poľný Kesov

 

 

Dňa 19.5.2012 uplynulo deväť mesiacov  aj pár dní od posledného ligového kola v roku 2011 a všetci priaznivci a súťažiaci z THHL sa dočkali nového 6.ligového ročníka.

20120519_23.jpg

 Dobrovoľní hasiči z Poľného  Kesova pre všetkých  pripravili príjemnú atmosféru  a skvelú súťaž. Od rána bolo  krásne počasie a o 13:00  všetkých súťažiacich privítala  hymna Slovenskej Republiky  a následne príhovory starostu  obce, predsedu DHZ a  predsedu THHL. Na tejto  súťaži si zmeralo sily 37  mužských a 11 ženských  družstiev z celého Slovenska. Táto súťaž je špecifická nie len tým, že sa súťaží len na jedno kolo, ale aj tým, že je zaujímavá finančná odmena pre družstvo ktoré prekoná „rekord trate“. Ak sa tento rekord neprekoná odmena sa navýši o 50 euro a posúva sa do nasledujúceho ročníka. Budúci rok sa teda súťaží už o 350 euro. 

20120519_40.jpg

Myslím si, že je to celkom lákavé a pritiahne to aj družstvá mimo našej ligy. Stretli sa tu skutočne kvalitné družstvá z rôznych kútov a to sa odrazilo aj vo výsledkoch súťaže. V mužskej kategórii rozhodovali doslova stotiny a desatiny sekundy nakoľko od prvého až po desiate miesto boli časy od 14,50s. do 14,97s. V ženskej kategórií boli časy nižšie a aj rozhranie medzi prvým a posledným miestom bolo dosť veľké. Po našom krásne rozbehnutom útoku sa musel ubrať plyn nakoľko pravá útočníčka nestíhala dobehnúť a tak sme na ľavom prúde mali 18,96s. a na pravom výsledných 41,85s. Chlapcom sa taktiež moc nedarilo nakoľko ľavý prúdar padol asi tri krát a nakoniec obaja prúdari zakľakli príliš skoro a zapísali si čas 36,75s. Po vyhlásení výsledkov a odovzdaní cien nasledovala bohatá tombola, ktorá ukončila tento príjemný deň. 

 

Výsledky zo súťaže nájdete TU!

Fotky zo súťaže nájdete TU! a TU!

Video mužského útoku

Video ženského útoku