Choď na obsah Choď na menu
 


Poľný Kesov 2013

 

Druhou súťažou v tejto sezóne bolo otvorenie THHL, ktoré sa už tradične konalo v Poľnom Kesove. 

dsc_0015.jpg

 Súťažiacih privítal organizátor a  potom nasledoval príhovor  predsedu THHL Pištu Krajča,  ktorý v krátkosti zhodnotil  predchádzajúci ročník ligy a  predstavil súťažné družstvá na  nadchádzajúcu sezónu. Na konci  príhovoru, spoločne so  Stanislavom Ulickým z Poľného  Kesova, odovzdali finančné odmeny družstvám, ktoré skončili na prvých troch miestach v roku 2012.  Počas súťaže bola určite obrovskou motiváciou aj odmena pre družstvo, ktoré prekoná rekord trate, ktorý držali domáci páni. Išlo o sumu 350eur. 

dsc_0223--1-.jpg

Ako prvý ho prekonali odmáci s časom 14,04s. Následne ho prekonali muži z Topoľčianok - 13,91s. No následne si prémiu 350 eur odniesli páni z Podhoria, ktorý svoj útok predviedli za 13,81s. a jeden prúd mali zostreknutý už 13,03s. Takže
latka na prekonanie nového rekordu trate je nastavená vysoko. Nám sa, ako to už býva zvykom, na tejto súťaži nedarilo. Muži si po zaváhaní Dominika na pravom prúde a jeho následnom nedobehnutí zapísali čas 23,08s., pričom Mišo na ľavom prúde zostrekol 15,77s. U žien to bola čistá katastrofa. Po odštartovaní mala menšie problémy Tánička na pravom prúde. Následne nedokázala Sisa spojiť savice a tak som si odskočila od stroja pomôcť jej. Avšak Táničku oplieskalo a útok sme nedokončili. 


Výsledky

Fotogaléria

Video muži

Video ženy