Choď na obsah Choď na menu
 


 

Dvadsiaty jún pre nás znamenal pekný deň strávený v kruhu našich priateľov. Ráno naša cesta smerovala do Hliníka nad Hronom, kde sa konalo okresné kolo previerok pripravenosti (PP). Išli sme povzbudiť chalanov z Kopaníc a Štefultova, nakoľko aj oni povzbudzovali nás na našich PP. Chvíľami nám popršalo ale chalani aj tak ukázali čo mohli. Poradie bolo nasledovné... muži: 1.Štefultov, 2. Kopanice, 3. Lovča... ženy: 1.Lovča, 2.Kopanice, 3. Janova Lehota. Po odbehnutí všetkých družstiev sme sa pobrali domov, no naše plány sa v zlomku sekundy zmenili a naše kroky viedli na Kopanice. Jurko nám poukazoval všetko možné a nakoniec po dobrom posedení u Smelákovcov sme zamierili domov.Obrázok

Okolo pol 7 sme zmotali hadice, naložili mašinu, prilby, opasky a všetky potrebné veci a vybrali sa do Dyčky, kde sa konala nočná súťaž. Po príchode na ihrisko sme skúsili preštartovať mašinu a stalo sa to čo sme nechceli. Veľký tlak oleja spôsobil prasknutie gumičky na olejovom filtri a začal nám vytekať olej. Našťastie s tým už máme skúsenosť, keďže sa to stalo už tretí krát, a Drobec mal v aute jeden náhradný filter. Opatrne ale rýchlo sme vymenili filter aby nám vytieklo čo najmenej oleja a poslali sme tetu Skopalovú na druhom aute do Vráblí kúpiť olej. Po takomto šoku sa konal nástup kde nás privítali, popriali nám šťastie a poučili nás o pravidlách súťaže. Naše štartové číslo bolo tri. Rýchlo sme sa rozbehli po naše náradie a prichystali si ho bližsie k základni číslo 1. Po odbehnutí domácich mužov prišiel rad na chystanie našej základne. Po pripravení všetkých vecí sme si zastali na štartovú čiaru a už sme len čakali kým nás Stano odštartuje. Pretekári pripravte sa, pozor a výýýýýstrel. Rozbehli sme sa a všetko vyzeralo nádherne... Pravý zostrek bol 19,67 a ľavý 20,11s. Krása ale aj tak sme neboli spokojné. Obrázok Po prvom kole sme boli na druhom mieste. Druhé kolo najskôr bežali všetky ženy a potom Top10 muži. Štartovali sme ako druhé a tak sme mali veľa času na chystanie základne. Po odštartovaní... nádherná voda CCA zo stroja za 8,47s. Milka ju však pustila neskôr keďže Zuzka sa trošku zdržala na základni a nechcela ju zraniť. Neroztiahnuté béčky a zamotané céčko zapríčinili čas 41,53s. Baby zo Šišova ukázali nádherný útok s časom 17,86s. čím nás posunuli na tretie miesto. Nikto nás už nepredbehol a tak sme si domov odniesli ďalší pohár. Naša prvá nočná súťaž vôbec dopadla pre nás celkom dobre a verím že na budúci rok zabojujeme o prvenstvo.

Táto pekná sobota bola zase jednou s tých na ktorých nevišlo počasie, no dúfajme, že v Branči už bude konečne slniečko. Teraz nám zostáva len nadalej trénovať a zlepšovať sa.

 

Fotky žiaľ nemám... ale nejaké nájdete...

od DHZ Poľný Kesov TU!

od DHZ Sľažany TU!

od DHZ Vieska nad Žitavou TU!

z THHL.sk TU!

Videá...

Náš prvý útok

DHZ Vieska nad Žitavou -  prvý útok

DHZ Krupina

DHZ Zemiansky Vrbovok - prvý útok

 

viac videí pridám cez týždeň...