Choď na obsah Choď na menu
 


Krupina, Šalková 2011

 

Krupinská súťaž, je jedna s tých, ktorú máme "najďalej" a s tých, na ktorých oslavujeme najviac narodenín a menín. No táto bola iná. Konala sa 6.8.2011 a v ten deň sme absolvovali ešte aj nočnú súťaž v Šalkovej.

398294254.jpg

 No ale nepredbiehajme... Súťaži v Krupine sme sa zúčastnili všetky tri družstvá. Ženy B mali dobre rozbehnutý útok o čom svedčil aj pravý zostrek 18,78s. no výsledný bol ľavý prúd 22,16s. Mužský útok taktiež nevydarený s časom  19,42s. A ženské A-čko taktiež nič moc. Pravý prúd 18,73s. no výsledný ľavý 20,44s. Táto súťaž nám jednoducho nešla.... Aspoň, že bolo krásne slnečno a vládla dobrá nálada. Keď už prišlo k druhému kolu tak sme sa len povdzbudili, že hádam to zlepšíme. No opak bol pravdou.... B-čko v druhom pokuse po problémoch na saní ukončilo svoj pokus s časom 30,09s. a skončili na 6. mieste. Muži si zlepšili na 18,19s. a mali asi najväčší úspech v tom, že skončili na 13. mieste a predbehli Lackov a Viničky. A-čko si po zlyhaní stroja zapísalo čas 30,34s. a skončilo na 4. mieste. Nič sa nedalo robiť, škoda zlých zostrekov v prvých pokusoch. Ostalo nám teda len sa pobaliť a počkať na vyhodnotenie. Po vyhlásení výsledkov sme nasadli do áut a vybrali sa smer Šalková. 

398396695.jpg

Po príchode do Šalkovej sme mali ešte veľa času kým sa zotmie a začne súťaž. Tak sme si vytiahli activity, vytvorili skupinky a iný zase hrali karty. Bolo to super odreagovanie po pokazenej súťaži v Krupine. Nakoľko sme v Šalkovej štartovali až okolo 40. miesta tak sme mali dosť času na hry a bláznenie. Keď sa však zotmelo začali lietať komáre a to už taká zábava nebola. Poniektorý spali v autách a iný behali hore dole po ihrisku a sledovali útoky, alebo sa rozprávali zo súťažiacimi. Naše útoky neboli nič moc a dokonca ani nevieme výsledky, ale jedno viem, že aj keď sa nám nezadarilo ani na jednej súťaži, tak sme si užili super večer vo výbornej partii. 

Fotky TU! a TU!

Videá TU!

Výsledky TU!

Videá ženy B

2.pokus