Choď na obsah Choď na menu
 


Horné Mladonice 2011

 

Posledná júlová sobota patrila súťaži v Horných Mladoniciach. Čo bola pre nás veľmi očakávaná súťaž, nakoľko sme dúfali, že znovu si zasúťažíme aj v disiplíne , ktorú sme si tak veľmi obľúbili. 

397205133.jpg

Od rána nám svietilo slniečko a vládla príjemná atmosféra. Padla 11-ta hodina a to znamenalo začiattok súťaže. Na úvod nás všetkých privítala starostka obce. Domáci odbehli prvý útok s ktorého si odniesli čas 15,67s. Štvrté poradové číslo patrilo nášmu ženskému B-čku. Bola to ich tretia súťaž, no podali výkon, aký nám trvalo dlho dosiahnuť. Svojim prvým pokusom si zapísali čas 19,44s. a zabezpečili si tým tykanie s Drobcom . Ako deviaty v poradí štartovali naši muži. Pokus bol pekne rozbehnutý no po jeho dokončení dostali D, čo ich vôbec nepotešilo, práve naopak. 15-te poradové číslo už patrilo ženskému A-čku. Zmeniť číslo pre nás nebolo ľahké, no celkom výhodné. S prvého pokusu sme si zapísali pekných 18,29s. Po odbehnutí sme si svoje saky paky odniesli pod altánok a užívali si krásny slnečný deň. Hneď po skončení prvého kola nasledovalo druhé kolo a tak sme nemali veľa času na oddych. V druhom kole si domáci páni nepolepšili práve naopak dosiahli čas 18,13s. 

397204220.jpg

Naše B-čko si už taktiež nezlepšilo no z druhého pokusu si odniesli čas 29,71s a obsadili 4. priečku. Muži chceli zabojovať no po nenabratí vody a nezapojení C-čiek ich čas bol 28,09s. a obsadili 17. miesto. Ženy A si v druhom pokuse taktiež nepolepšili a po zaváhaní na ľavom prúde si zapísali čas 22,97s. a skončili na krásnom 2. mieste.  Do konca druhého kola bolo ešte pár útokov a tak sme sa všetci najedli či už výbornej kukurice, klobásky alebo guľášu. Po vyhlásení výsledkov sa vyhlásila už tradičná disciplína Pištova brázda, v ktorej ide o to, že si súťažiaci vymenia svoje posty, len strojník môže ostať pri stroji. Je to zaujímavá disciplína s ešte zaujímavejšou históriou.  Zapojili sa do nej ženy A a muži. Ženy v zložení kôš Aďa, nalievanie - Zuzka, stroj Veja, B-čko Dominika, Rozdeľovač Lenka, Prúdy Zunka a Dida. Dida nastriekala svoj rekord 21,77s.  a Zunka strekla 25,09s. čo pre nás znamenalo 1. miesto a liter fernetu. Naši muži v zložení: kôš Kajo, nalievanie Libco, stroj Tomáš, B-čko Janči, rozdeľovač Stanley, prúdy Peťo a Lubec. Nastriekali 17,08s. a 18,23s. s čím skončili na 4. mieste. Znovu raz výborná zábava v Mladoniciach 

Fotky TU!

Viedá TU!

Výsledky TU!