Choď na obsah Choď na menu
 


 

Po dvojtýždňovej prestávke sme sa nemohli dočkať dvadsiateho - druhého augusta. Konalo sa predposlednékolo THHL a to v nám  veľmi známom prostredí - Drženiciach. Hneď ráno sa vyskytol problém s odvozom pre dorastencov. Jedno auto sa teda pobralo do Drženíc a Drobec s dorastencami sa snažili vybaviť nejaké to auto. Nakoniec sa to podarilo vybaviť Zuzke. Krátko pred jednou zasadala rada ligy, potom sa konal nástup. Ako prvý  odštartovali domáci muži. Nastúpili v zmenenom zložení, pekný útok no prestrek na ľavom prúde znamenal čas 15,88s. Ako druhý sa na štart postavili Kopanice muži s rozdeľovačom z Drženíc... zapísali si čas 14,81s. TreObrázok tie poradie patrilo Novej Dedine (17,11s.)... nasledovali Branč (19,40s.),domáce baby (23,11s.), Poľný Keosv (15,20s.), Krupina (18,14s.) a konečne sme sa na rad dostali my. Základňa pripravená, my tiež a nič nám nebránilo odštartovať. Pekne rozbehnutý útok... no prestrek na pravom prúde znamenal čas 20,51s. Ako 15-ty sa na základňu nachystali naši "muži" ktorým Milka zaskočila na stroji. Voda pekná, hadice vytiahnuté...pravá C na rozdeľovači zapojená len na jeden zub... no chlapci zostrekli za 18,84s. Ako dvadsiate v poradí išli babenky z Hontianskych Nemiec, ktorým opäť zaskočili naše baby. Prvý pokus zlyhal pri koši...baby však ukázali svoju bojovnosť a zostrekli za 27,33s. cez prestávku sa nám podarilo prekvapiť Drobca, nakoľko mal vo štvrtok narodeniny. Ja, Dida, Aďa, a Dominika sme upliekli tortu, baby z Dyčky pokúpili pekné darčky ,... pogratulovali sme mu a mohlo sa pokračovať druhým kolom. V druhom pokuse sme si žiaľ nepolepšili... čas 20,80s. nás nepotešil ale  s pokazenou mašinou sme nič lepšie ani neočakávali. Chlapci v druhom útoku nezakrútili kôš a čas si tiež nepolepšili keď sa časomiera zsatvilfa na 24,79s. Aspoň baby z Nemiec si druhým pokusom polepšili a spravili si rekord 22,79s. Ostávalo nám len čakať do konca súťaže aby sme vedeli ako skončíme. Čakanie sme si vyplnili rozkrájaním torty ktorá, dúfamObrázok všetkým chutila. Po vyhlásení výsledkov sa niektoré družstvá pobrali domov a iné na nočnú súťaž do Žihárca. my a drženicw sme si spravili menší súboj na saní. ja so zuzkou na savici sme si odbehli ako prvé... marek na koši a Pišta na savici mali horší čas a tak Marek povedal, že ešte raz... Nakoniec sme to aj tak vyhrali my a všetci štyria plus Robo a Slavo sme skončili v nádrži. Pomohli sme chalanom poupratovať a zábava pokračovala ďalej. Škoda že sa nám rozpršalo... no my sme odišli až o jednej ráno.

Ďakujem všetkýmz Drženíc, že spravili jednu super akciu, slavovi za pomoc pri prekvapení pre Drobca, a samozrejme ľudom ktorí doviezli a odviezli našich dorastencov.

A ešte raz gratulujem v mene celej DHZ Devičie Drobcovi k jeho narodeninám. Nič nás nepotešilo viac ako to, že sa nám podarilo prekvapenie a tá slza čo Ti vybehla z oka bola pre nás viac než len Ďakujem...

Tak dovidenia o rok v Drženiciach

výsledky:

THHL

Pohárová súťaž

Fotky:

od nás TU! a TU!

z THHL.sk TU!

od DHZ Vieska nad Žitavou TU!

od DHZ Poľný Kesov TU!

Videá:

ženy 1.pokus

ženy 2.pokus

"muži" 1.pokus

"muži 2.pokus

H.Nemce ženy 1.pokus

H.Nemce ženy 2.pokus