Choď na obsah Choď na menu
 


Po piatkovom tréningu sme vrátili nádrž, upratali zbrojnicu, nachystali veci do auta a museli sme sa zmieriť s tým, že nás čaká posledná súťaž sezóny 2008.

Nastalo chladné sobotné ráno a my sme sa vydali smer Čekovce. Konal sa tam prvý ročník pohárovej súťaže. Stretlo sa tu celk om 17 družstiev, z toho 5 ženských, 5 dorasteneckých a 7 mužských. Po príchode všetkých družstiev sa konal nástup, ktorý pokračoval poradou veliteľov. My sme štartovali ako štvrté v poradí. Chýbala nám Zuzka ktorú som v prvom útoku nahradila ja. Takže som si vyskúšala zase niečo nové. Všetko bolo pripravené, základňa, časomiera a my tiež. Vyštartovali sme a po menšom zaváhaní na koši sa nám časomiera zastavila na 22,49s.Video TU! Obidva terče zostreknuté naraz to prekvapilo aj Pištu pri časomiere. Tento útok nás dobre naladil a tak sme si išli pokecať s kamarátmi a oddychovať. Veď tento šport nie je len o výkonoch, ale aj o tom, žObrázoke spoznávate veľa skvelých ľudí. Po prvom kole nasledovala 30 minútová prestávka po ktorej sme sa všetky zišli k autu. Už sme len čakali kým odbehnú muži zo Sľažian. Sľažančania odbehli a odpratali si svoje náradie. Začali sme si chystať základňu, postavili sme sa na štartovú čiaru a už sme počuli štart!!! Všetko išlo ako by sme chceli na každej súťaži, no až na to že som kolenom pekne nearazila na okraj nádrže a rozbyla som sikoleno. Časomiera sa nám nakoniec zastavila na pekných 22,36s.Video TU! O niečo lepší čas ako z prvého útoku.Zmotali sme hadice, naložili sme mašinu na vozík a už sme len čakali kto nás predbehne. Baby z Dražoviec si opravili prvý útok (35,64s.) a v druhom útoku im  zastavila časomiera na 22,36s. Presne taký istý čas ako my... Čo teraz? Ktoré družstvo bude tretie a ktoré štvrté??? Nakoniec rozhodol čas z prvého útoku a rýchlejší zostrek v druhom útoku. Takže tretie miesto sme vyhrali my. Veľmi sme sa z toho tešili veď sme splnili čo sme sľúbili Zuzke, že jej do nemocnice donesieme pohár. No zároveň nás to aj trochu mrzelo keďže baby sú naše kamarátky. Odbehlo posledné družsto a nasledovali ešte dva útoky. A to dorastenci z Lackova si zabehli z mašinkou Čekoviec a dorast Čekovce A si zabehol z mašinkou z Lackova. Po týchto dvoch útokoch bola pauza, ktorú poniektorý využili na nedobrovoľné okúpanie v nádrži. Nastal očakávaný nástup a vyhlásenie výsledkov. Umiestnenie bolo nasledovné. V kategótií žien: 3.miesto Devičie, 2.miesto Sľažany, 1.miesto Kozí Vrbovok. V kategórií dorastu: 3.miesto Krupina, 2.miesto Čekovce A, 1.miesto Lackov. V kategórií mužov: 3.miesto Lackov, 2.miesto Sľažany a 1.miesto Trpín. Poniektorí sa pobrali domov a iný ostali. Nám sa nejako nechcelo domov no povinnosti volali. Hodinku sme pobudli no nakoniec sme sa museli zo všetkými rozlúčiť a pobrať sa domov. Ako tradične keď získame pohár sme si spravili okružnú jazdu cez celú dedinu z pohárom na aute a trúbením. Myslím že túto sezónu sme začali aj ukončili celkom slušne.

 

Na záver chcem poďakovať chalanom z Ladzian za požičanie hadíc. Samozrejme že ďakujeme všetkým čo nám pomohli, hoci aj maličkosťou. Ďakujem aj celému týmu DHZ Devičie za to, že ich neodradili súťaže na ktorých sa nám neadrilo ale si povedali nič sa nedeje a ideme ďalej. Veď sezóna 2008 je našou najúspešnejšou za všetky roky súťaženia. Najväčšie ĎAKUJEME od celého týmu patrí Drobcovi. Za to, že nám venoval veľa svojho voľného času a veľa nervov. veď mať v týme skoro samé pubertiačky a zvládnuť ich to neni ľahké. Na každej súťaži bol našou najväčšou oporou a najväčším fanušíkom. Naozaj sa nedá vyjadriť slovami naša vďaka. Veď my sa mu to pokúsime vyjadriť dobrými výsledkami v nasledujúcej sezóne. Takže ešte raz všetkým ďakujeme. a Tešíme sa na sezónu 2009 a možno to bude sezóna v ktorej sa zapojíme do THHL.

Zopár foto:

 

                                               Táák tu sme my a baby z Dražoviec =P

Obrázok

Prvý fotoalbum nájdete TU!

Druhý fotoalbum nájdete TU!

 Tretí fotoalbum nájdete TU!

Štvrtý, posledný fotoalbum nájdete TU!

  

 

  

Výsledky súťaže:

Muži:

1. Trpín 15,63s.

2. Sľažany 16,25s.

3. Lackov 16,36s.

4. Zemianksy Vrbovok 16,69s.

5. Kozí Vrbovok 18,35s.

6. Štefultov 18,86s.

7. Ladzany 18,90s.

Ženy:

1. Kozí Vrbovok 19,97s.

2. Sľažany 21,09s.

3. Devičie 22,36s.

4. Dražovce 22,36s.

5. Čekovce 26,28s.

Dorast:

1. Lackov 15,13s.

2. Čekovce A 17,50s.

3. Krupina 18,42s.

4. Trpín 20,58s.

5. Čekovce B 21,22s.